Acer service

Acer service: η τεχνικη υποστηριξη

laptop  acer laptop 200x147 Acer service

Acer service

Acer service είναι η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας Acer για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που τυχόν εμφανίζονται κατά την λειτουργία και την χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η εταιρία Acer έχει την έδρα της στην Ταϊβάν και αποτελεί μία πολυεθνική εταιρία πληροφορικής και ηλεκτρονικών συστημάτων, η οποία κατασκευάζει φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές, προσωπικούς ψηφιακούς βοηθούς (DDAS), διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης και οθόνες.
Η εταιρία Acer ιδρύθηκε από τους Stan Shin, την σύζυγο του Carolyn Yen και μία ομάδα πέντε ακόμα συνεργατών το 1976 στο Hsinchu City στην Ταϊβάν. Όταν ξεκίνησε η Acer είχε 11 υπαλλήλους και ένα μικρό επενδυτικό κεφάλαιο και δραστηριοποιόταν ως διανομέας ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ενώ ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου στην χρήση μικροεπεξεργαστών. Στη συνέχεια διακρίθηκε στο χώρο της κατασκευής προσωπικών υπολογιστών και έτσι ξεκίνησε μία ανοδική και κερδοφόρα πορεία στο παγκόσμιο τεχνολογικό στερέωμα. Το 1996 η Acer επεκτάθηκε και στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, βιντεοπαιχνίδια, βίντεο τηλέφωνα και άλλες συσκευές προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά.

Acer service: οι παροχές

H Acer προσφέρει κάλυψη τεχνολογικών αναγκών που εντοπίζονται τόσο στο επιχειρησιακό περιβάλλον όσο και στο οικιακό. Το Acer service αποτελεί μία οργανωμένη και αξιόπιστη υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της Acer προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να αναζητήσουν βοήθεια σε ενδεχόμενα προβλήματα του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους. Για αυτό τον σκοπό υπάρχει το Acer National Call Center το προσωπικού του οποίου είναι σε θέση να προσφέρει τις απαραίτητες τουλάχιστον πληροφορίες για την ανίχνευση και αναγνώριση της σοβαρότητας του προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα. Ειδικότερα το Acer service διαθέτει ιστοσελίδα στην οποία υπάρχει εκτενής βάση δεδομένων ώστε ο χρήστης να αναζητήσει και να βρει τεχνικές πληροφορίες για το σύστημα της Acer. Επίσης στην ιστοσελίδα του Acer service ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται σχετικά με την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων και να «κατεβάζει» εγχειρίδια με οδηγίες για κάθε μοντέλο ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αφορούν οδηγούς εγκαταστάσεις προϊόντος (drivers), την ενημέρωση σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού ή την απλή ανάγνωση των τεχνικών πληροφοριών για τη μέγιστη ενημέρωση σχετικά με τα ηλεκτρονικά συστήματα της Acer. Το Acer service διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι στην διάθεση του πελάτη όλο το 24ωρο. Επιπλέον οι χρήστες που ταξιδεύουν συχνά έχουν την δυνατότητα να καλύπτονται σε θέματα τεχνικής υποστήριξης σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκονται, ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται άμεσα.

Acer service: οι υπηρεσίες στον επαγγελματικό τομέα

Οι τεχνικοί συνεργάζονται και με άλλες εταιρίες με σκοπό την ταχύτερη επισκευή του υπολογιστή. Παράλληλα το Acer service ασχολείται με την επιδιόρθωση ακόμα και αντικατάσταση, όπου κρίνεται απαραίτητο, της μητρικής πλακέτας, της LCD οθόνης, του σκληρού δίσκου και ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες που αφορούν τις εγκαταστάσεις λογισμικού και την απομάκρυνση ιών και spywave. Επιπλέον διαθέτει ποικιλία προγραμμάτων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών. Ειδικότερα υπάρχουν εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των πληροφοριακών συστημάτων μιας επιχείρησης και την ανανέωση τους ώστε οι σύγχρονες επιχειρήσεις να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς και να καθίστανται ανταγωνιστικές μεταξύ των υπολοίπων. Το Acer service σε επαγγελματικό επίπεδο διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει έγκαιρη και αποτελεσματική βοήθεια τόσο στον επαγγελματία χρήστη όσο και σε μία επιχείρηση προκειμένου με χαμηλό κόστος να παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ταχεία ανάκαμψη της επιχείρησης.